Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nicio zi fara o reclama cu Beckham. De data asta la Burger King

Tags: david beckham, burger king, campanie de marketing, barbat, femeie, mcdonald's

Este un fotbalist de renume mondial, recunoscut pentru trupul atletic, intens cizelat. Asa ca este oarecum suprinzator ca David Beckham sa se implice in promovarea unui lant de restaurante fast food, si anume Burger King. Totusi, Beckham, in varsta de 36 de ani, si-a imprumutat imaginea unei campanii de prezentare a unui meniu mai sanatos, inclusiv a unui smoothie de capsuni cu banane de 310 calorii, informeaza Daily Mail.
Vedeta vrea sa comande o bautura si intreaba politicos daca au noul smoothie cu banane si capsuni. Femeia din spatele tejghelei, complet captivata de barbatul din fata sa, nu se poate abtine sa nu se piarda in ochii lui. "Ce ai spus?", intreaba ea visatoare. 
 
Acum este momentul in care Beckham se metamorfozeaza si, urmand logica visului femeii, devine mult mai sexi.

Captivating: The soccer star is seen heating up the counter of the fast food restaurant in the ad as he approaches a captivated server to order his refreshing drink   Captivating: The soccer star is seen heating up the counter of the fast food restaurant in the ad as he approaches a captivated server to order his refreshing drink

Acum este momentul in care Beckham se metamorfozeaza si, urmand logica visului femeii, devine mult mai sexi.
 
Cu trupul inconjurat de o lumina aurita, Beckham nu mai este imbracat in camasa albastra casual, ci intr-un costum fin, iar coafura este mult mai elaborata. "Buna, frumoaso! Poti te rog sa imi dai un smoothie de banane si capsuni?", intreaba el cat se poate de cuceritor.
 
Pentru ca angajata nu poate fi readusa cu picioarele pe pamant, intervine managerul care isi cere scuze pentru intaziere: "Imi pare rau, David, il preparam cu fructe proaspete, de fiecare data".

Dreamy: Beckham is morphed into a whole new light looking dapper in a suit and with his hair slicked back

Nu dureaza mult si insusi managerul este captivat de farmecul lui Beckham care ii multumeste inainte de a iesi din restaurant.
 
Reclama este unul din pasii facuti de Burger King pentru a-si imbunatati meniul si a stopa scaderea vanzarilor. Avem astfel in meniu cafea frappe, diverse tipuri de smoothie, bucati de pui si sandvisuri de tip wrap, toate produsele promovate de ani buni de marele competitor, McDonalds.
 
Pentru a atrage atentia lumii asupra schimbarilor, Burger King a lansat cea mai mare campani de marketing a sa de pana acum. Spoturile TV ii au in prim plan pe Jay Leno, Salma Hayek, cantareata  R&B Mary J. Blige, Steven Tyler si Sofia Vergara.

Perfected: It took about seven months and six tries before the company found the right mix of creaminess, iciness and tanginess for its new strawberry banana and tropical mango smoothies

Alex Macedo, chief marketing officer pentru Burger King, regiunea America de Nord, a declarat ca sunt sanse mari ca brandul sa se repuna pe picioare, caci este foarte cunoscut si iubit. In plus, i-au trebuit sapte luni si sase incercari pentru a gasi smoothie-ul perfect.

Spoturile sunt doar o parte a campaniei multifatetate de marketing care va include si prezenta in social media si applicatii digitale, dar si oferirea de esantioane si alte tipuri de evenimente.

In plus, Burger King a introdus meniuri pe panouri digitale in restaurante si a imbunatatit uniforma angajatilor si ambalajul produselor.
 
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Anunturi gratuite donda.ro 04-Apr-2012 13:31:30
E jmecher David Backham, si e fatal in reclama asta

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016