Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Burger King le propune consumatorilor inghetata cu sunca

Tags: burger king, inghetata cu sunca, inghetata cu bacon, bacon sundae, calorii

Lantul de restaurante de tip fast-food Burger King a lansat in Tennessee, stat american, inghetata cu sunca, Bacon Sundae, cu un total de 510 calorii, aproape la fel de bogata in calori ca hamburgerul aceluiasi brand (610 calorii), scrie AFP. Tennessee este unul dintre statele in care se inregistreaza cel mai mare procent de obezi din Statele Unite.
Inghetata cu sunca - opt grame de lipide, 61 de grame de glucide - face parte dintr-o gama de preparate disponibile pe timp limitat in lantul Burger King, inspirate dintr-o tema draga americanilor, cea a barbeque-ului, din care mai fac parte sandvisul cu carne de porc, limonada si cartofii dulci prajiti.


 
La inceputul acestui an, Burger King s-a batut cu pumnii in piept ca trece de partea snatoase a baricadei alimentare, introducand in meniu bauturi tip smoothie din fructe adevarate, sandvisuri invelite in lipii si salade (va amintiti campania aceea cu david Beckham care le sucea tuturor mintile). Inghetata cu bacon, disponibila pana pe 3 septembrie este o mutare fix in directia opusa, ruda apropiata cu milkshake-ul cu bacon, Jack in the Box, lansat in februarie, care contine uluitorul record de 1.081 de calorii.

Pare a fi o incercare de a contracare popularitatea produsului de la Taco Bell, Doritos Locos Taco, care a avut lansarea cu cel mai mare succes din istoria brandului, dupa ce s-au vandut 100 de milioane de produse in doar 10 saptamani.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016