Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Prada si haina mov

Tags: marketing, orada, ben kingsley, helena bonham carter, moda

Reclamele pentru marile case moda, fie ca au in vedere promovarea parfumurilor sau a obiectelor si accesoriilor vestimentare, sunt oarecum pretentioase, lipsite de narativitate, ca si cum ai filma mai multe secvente statice.
Prada reuseste insa, de aceasta data, sa aduca ceva proaspat genului: moda, da, dar si un umor fin.

Ce obtii asadar daca pui la un loc un regizor controversat, niste actori britanici admirabili si o faimoasa casa italiana de moda? Raspunsul este in acest spot care a particpat anul trecut la festivalul de film de la Cannes, sectiunea publicitate, cand Prada a lansat filmuletul de Roman Polanski cu Ben Kingsley si Helena Bonham Carter. Rezultatul colaborarii lor, „Terapia”, este o poveste teribil de incantatoare (si de stilata, bineinteles).
 
Kingsley este un psihiatru tacut, iar Bonham Carter, care reuseste sa scape putin de aerul burlesc a la Burton, este o aristocrata superba. Bonham Carter, invesmantata intr-o superba haina de blana mov (toate hainele fiind special create pentru acest film), intra in frumosul birou al medicului, pentru doza ei de tratament.
 
Dupa ce-si da jos haina si scapa de pantofii (Prada, cum altfel), incepe sa turuie despre vesnicele ei probleme: singuratea, durerea pierderii tatalui, blestemul bogatiei. In tot acest timp, medicul incearca sa asculte.
 
In scurta vreme insa este complet absorbit de haina de blana pe care nu se poate abtine sa nu o incerce. Femeia, nestiutoare in legatura cu ce se intampla in spatele ei, intreaba obsesiv "Oh, doctore, ce inseamna toate astea?”. In loc sa-i raspunda, sarmanul vrajit isi trece extatic gulerul de blana peste chip, iara ecranul este acoperit de urmatoarele cuvinte "Prada i se potriveste oricui".
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016