Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Racoreste-te cu Axe

Tags: marketing, reclama zilei, axe, femei, barbati

De nenumarate ori, brand-ul Axe le-a spus barbatilor ca spray-ul lor ii face mai atractivi pentru femei pe care le prezinta ca pe niste obiecte fara creier menite a le face placere barbatilor. Clipul de fata deviaza un pci de la aceasta tema, ceea ce nu inseamna ca este mai putin frustrant.
In aceasta campanie, Axe a decis sa se focalizeze pe femei: mai ales pe atractivitatea lor crescanda. „Lumea se confrunta cu una dintre cele mai mari crize ale istoriei istoriei”, spune naratorul spotului, incarcat luna trecuta pe YouTube. „Fetele devin din ce in ce mai atractive”.
 
Frumusetea femeilor ii face pe barbati sa-si piarda concentrarea, ii face sa se impiedice, sa declanseze incendii in laboratoare si sa faca accident cu masina. Din fericire, Axe este prezent pentru a salva ziua si pentru a-i proteja pe barbati de aceste sirene periculoase!
 
Desi, poate, reclama si-a dorit sa fie una fara implicatii serioase, ea ii insulta pe barbati si pe femei deopotriva. In cazul femeilor, campania trambiteaza faptul ca felul in care arata ele ii fac pe barbati sa nu se poata controla. Iar pe barbati ii prezinta ca fiind incapabili sa se controleze cand apare o femeie langa ei. 
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016