Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Rezistenta la apa a pantofilor Geox

Tags: marketing, reclama zilei, pantofi geox, ploaie, experiment

Brandul de incaltaminte Geox a demosntrat rezistenta la apa a pantofilor sai imbunatatiti, cum altfel, cu tehnologia Amphibiox, printr-un experiment fara precedent. Producatorul a dat mana cu o agentie norvegiana de publicitate si au pus la cale un test de sapte zile in timpul caruia pantofii sa fie supusi unor conditii vitrege de ploaie nonstop.
Prin urmare, au luat sapte perechi de pantofi si un barbat curajos si la-u plimbat prin Barcelona cu un nor artificial deasupra capului din care curgea nonstop apa.
 
Spotul acesta il urmeaza pe cel premiat de anul trecut cand pantofii au fost testati in satul Cherrapunjee din India, cel mai ploios loc de pe pamant care inregistreaza cam 12.000 mm de apa pe centimetrul cub.
 
De data asta, brandul italian a mers in insorita Barcelona si s-a dat un pic peste cap pentru a crea un nor artificial portabil. Protagonistul Tom, in varsta de 34 de ani, a suportat 7 zile la rand ploaia desupra capului, doar pentru a se masura umiditatea pantofilor.
 
Experienta a fost apoi digitalizata si este acum descrisa in detaliu pe un hub digital
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016