Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Virgin Atlantic

Tags: marketing, trailer, cinema, virgin atlantic, reclama, supereroi

Cand erati copil, puteati prinde pestii cu mana goala direct din rau? Aveati cumva o puetere mentala extraordinara care sa va permita sa vedeti ce se va intampla in viitorul apropiat si chiar sa-l schimbati in bine? Puteati face avioane de hartie care sa zboare cand inca erati in carucior?
Daca ati raspuns da la oricare din aceste intrevbari, dati-va demisia de pe oriunde lucrati si mergeti sa va angajati la Virgin Atlantic.
 
Pe ideea de superoameni mizeaza ultimul spot al companiei Virgin Atlantic lansat in cadrul unei campanii globale. Este construit dupa modelul unui trailer de cinema, pentru a-i promova pe angajati ca fiind adevarati supereroi. Caci au, dupa cum veti vedea, talente speciale: reflexe rapide, intuitie paranormala, empatie dincolo de norma.
 
Campania este oarecum nostalgica si retro, dar in mod voit. Compania aeriana nu a mai avut factorul glamour de ceva vreme, asa ca este nevoie de un pic de atitudine, de sex-appeal pentru a atrage atentia asupra sa. Chiar daca toate astea au tusele ingrosate pana la autoparodiere. Daca promiti personal cu calitati superumane, nu te angajezi, de fapt, cu nimic. Zensatia cu care ramai este aceea ca trebuie sa te relaxezi si sa calatoresti fara griji.
 
 
 Sursa foto: Captura YouTube

 
Autor: Alina Negrutiu








Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016