Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Propria afacere? E mai usor decat ai crede

Tags: vanzari, planuri, vanzare, produsul, achizitia, bariere, afacere

Multi dintre noi se afla in faza in care ne dorim sa fim antreprenori, dar inca nu facem acel pas definitioriu si care sa demonstreze ca pasim cu adevarat in afara zonei de confort. Ne pierdem in articole de specialitate, ne facem planuri si construim la nesfarsit un viitor fictiv pentru afacerea noastra.

Este foarte bine ca avem idei, dar este vital sa le punem in aplicare. Multi dintre cei care se afla in acest stadiu isi pun singuri bariere fictive si nu ajung sa deruleze cu adevarat o afacere. Una dintre aceste bariere e cea care le spune acestora ca sa incepi o afacere e o sarcina dificila care va dura luni, daca nu ani, in care se vor face planuri si pregatiri.

Partea de hartogaraie e insa partea care se va finaliza cel mai repede fata de toate celelalte lucruri de care va fi nevoie cand iti incepi propria afacere.

Inainte de a trece insa la aceasta parte, fa o vanzare. Inainte de a derula tot planul de afaceri, de a implementa strategii, de a plati manageri si angajati, trebuie sa ne testam afacerea.

Din vanzari vom invata multe despre piata, despre clienti si despre serviciile pe care le oferim. Dupa ce am vandut o duzina din produsele noastre, stim daca avem o afacere sau un hobby. Acest lucru e esential de verificat inainte de a investi bani in directiile gresite fara a-i mai putea recupera.

E important sa vindem, nu doar sa intrebam daca cineva ne-ar cumpara produsul. Din politete, prietenii, familia sau oamenii in general ne vor spune ca l-ar cumpara, desi aflati in fata produsului nu i-ar tenta achizitia.

In momentul in care avem convingerea ca ceea ce facem este o afacere, e timpul sa ne construim businessul ca la carte.



Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016