Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

European Content Awards 2020 - o agentie din Romania, printre finalisti

Tags: european content awards, seo, digital, content, premii

Spinoff al celebrei gale European Search Awards, Content Awards este un eveniment dedicat industriei de content din Europa. Conform descrierii din comunicarile oficiale, in cadrul festivitatii este celebrata excelenta in content marketing si sunt rasplatite agentiile si echipele interne ale companiilor europene generatoare de continut de calitate care atrage, informeaza, implica si retine audientele pentru a obtine trafic si, in definitiv, profit.

Pe 17 ianuarie, organizatorii European Search Awards 2020 au anuntat lista proiectelor finaliste ale competitiei, printre care se numara si Visibility Report, un instrument autohton de analiza digitala dezvoltat de Upswing.

 

Desfasurarea competitiei European Content Awards

Evenimentul deschide 23 de categorii pentru campaniile inregistrate. inscrierea proiectelor a avut termenul limita pe 12 decembrie, iar pe 17 ianuarie au fost anuntati finalistii. Visibility Report, toolul de analiza digitala care ilustreaza dimensiunea reala din online pentru branduri din 25 de industrii se afla pe lista finalistilor European Content Awards la doua categorii:

  • B2B Content Campaign of the Year
  • Content Strategy of the Year

 

Acestei nominalizari i se alatura campanii dezvoltate de agentii din numeroase tari europene pentru clienti de renume international, precum:

  • Peak Ace Agency & Sephora
  • Visibility Agency & Raiffeisen Bank
  • 72Point Agency & Volkswagen

 

Decernarea premiilor European Content Awards

Pe 27 februarie, juriul format din peste 50 de experti in domeniile SEO si content va desemna castigatorii competitiei.

 

Decernarea premiilor va avea in cadrul unei ceremonii organizate in Cracovia, Polonia. Pana atunci, fiecare jurat va acorda cate un scor preliminar tuturor finalistilor, urmand ca ulterior sa dezbata punctajele celor mai bine cotate proiecte.

 

Daca esti curios cum arata proiectul romanesc din finala European Content Awards, acceseaza Visibility Report si intra, gratuit, in posesia unor date pe care nu le mai ofera contextualizat niciun alt tool de la noi.

Autor: Redactia Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016