Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motive serioase pentru a calatori sau a te muta in alta tara

Tags: calatorii, parasirea zonei de confort, pasiune, mutare, nou inceput, scop in viata, experiente noi

Daca ai ajuns la un impas in viata si nu stii incotro s-o apuci, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa lasi toate grijile deoparte, sa-ti faci bagajele si sa pleci in lume. Petrecerea unei perioade mai lungi de timp departe de toate problemele si grijile te poate ajuta sa te eliberezi odata pentru totdeauna si sa-ti gasesti adevaratul scop in viata.
Daca nu ai gasit motive destule pentru a calatori mai mult sau pentru a-ti urma visul de a te muta in alt oras sau o alta tara, iti oferim noi mai jos cateva argumente serioase.
 
Te eliberezi
Uneori poate fi de-a dreptul sufocant sa traiesti in propriul oras. Poate ca esti puternic influentat de familie sau de prieteni in luarea deciziilor si nu iti poti imagina cum ar fi sa ai alternative. Atunci cand calatoresti si poate chiar alegi sa te muti intr-un alt oras sau o alta tara, poti scapa de toate aceste presiuni din exterior si poti avea in sfarsit viata pe care ai visat-o.
 
O poti lua de la inceput
Cand hotarasti sa te muti intr-un alt oras, ai in sfarsit ocazia sa iti fabrici un nou inceput. Iti poti crea viata dorita. Schimbarile aduc intotdeauna ceva bun, scot ceea ce e mai bun din tine.
 
Tot ce era obisnuit devine acum mai interesant
Nici nu iti poti imagina cat de minunate ti se vor parea toate activitatile obisnuite atunci cand le faci intr-un loc nou, diferit.
 
Iti parasesti zona de confort
Oamenii au tendita de a se obisnui cu anumite situatii in care se simt confortabil si sa fuga de orice fel de schimbare. Atunci cand calatoresti sau iti schimbi resedinta, esti fortat sa iesi din zona de confort, iar acest lucru te ajuta sa evoluezi. Experientele noi te forteaza sa faci lucruri pe care le considerai imposibile, sa cunosti oameni noi, sa iti dezvolti increderea in tine si sa cresti pe plan personal.
 
Iti poti urma pasiunea
Uneori, pentru a-ti urma cu adevarat pasiunea, trebuie sa te muti intr-un loc asociat acelei pasiuni. Spre exemplu, daca esti pasionat de moda, cel mai indicat ar fi sa te muti la New York sau Paris. Daca vrei sa devii actor, alegi Hollywood-ul. Iti place sa faci surf? Atunci trebuie sa mergi in Australia sau in Hawaii. Oricare ar fi pasiunea ta, cu siguranta exista un loc mai potrivit in lumea asta pentru a o urma.
 
Ti se deschid noi oportunitati
Calatoriile iti deschid o multime de posibilitati noi, care nu ti-ar fi fost disponibile altfel. Nu uita ca viata este plina de posibilitati si oportunitati, totul este sa le intrevezi si sa nu iti limitezi niciodata orizonturile.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016