Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 obiceiuri ale oamenilor lenesi la modul eficient

Tags: marketing, om lenes, strategii eficiente, decizii strategice

Exista, pe de o parte, unii entuziasti care aduc discurile zburatoare inapoi si care isi leaga constiincios sireturile. Exista, pe de alta parte, si unii care au visat la un mod mai bun de a face lucrurile. Asa s-au inventat bumerangul si benzile velcro (prinderea cu scai). Esti un memebru al elitei? Fa-ti testul de mai jos pentru a afla.
Ai o caseta video a unui film bun acasa?
 
Ai o unghie cu oja sarita de ceva vreme?
 
Ti-ai lasat barba sa creasca din intamplare?
 
Ai multe sosete roz, desi nu ti-ai cumparat niciodata sosete roz?
 
Habar n-ai ca bicicleta eliptica are setari pentru nivelul de rezistenta?
 
Daca ai raspuns „da” la oricare din aceste intrebari sau nu ai avut chef sa citestul intrebarile deloc, esti lenes.
 
Nu e de mirare ca lucrezi in marketing, mai ales in internet marketing. De fapt, probabil ca ti-ai ales cu mare atentie cariera. Societatea presupune ca lenesii nu se deranjeaza sa-si cantareasca optiunile. Ca lenes la modul eficient stii ca asta nu este adevarat. Stii ca supravietuirea lenei depinde de a sti cand si unde sa aplici informatiile detinute.
 
Ca lenes, stii ca efortul pe care-l faci acum pentru a lua decizii startegice iti poate aduce multe zile fericite pe viitor.
 
Descatuseaza-ti potentialul adoptand aceste obiceiuri:
 
1. Automatizeaza totul via software cumparat de la terti. Cand functioneaza, nu tebuie sa faci nimic si esti si laudat. Cand nu merge, poti da vian pe compania producatoare. Daca cineva din compania ta propune o solutie in-house, uita-te in ochii lui fix pana devine stana de piatra.
 
2. Nu vorbi niciodata despre automatizare. Nu trebuie sa stie nimeni ce faci tu cu aplicatiile tale si cat de mult dureaza sa faci aceste chestii misterioase. Nu uita, un lenes nu are deloc timp.
 
3. Nu-ti fie niciodata teama sa le spui oamenilor ca ideea lor e stupida. Ideile stupide ale liderilor intimidanti duc la multa munca pentru toata lumea, fara niciun folos. Fii un erou si spune-i sefului ca piata cu mancare de pisici este saturata.
 
4. Pleaca mereu de la presupunerea ca totul s-a mai facut inainte. Si daca nu s-a facut, exista un motiv bun pentru asta. Nu exista inventii. Doar imbunatatiri. Daca nu poti aduce imbunatatiri, nu-ti irosi vremea. 
 
5. Nu folosi niciodata Excelul ca baza de date. Pornesti masina cu manivela? Ce ai?
 
6. Nu tipari niciodata nimic. Tiparirea imortalizeaza greselile si ideile proaste. Asigura-te ca totul e digital pentru a minimiza efortul de reglare a erorilor. Ia gandeste-te: 500 de carti de vizita modificate cu pasta corectoare din cauza unui numar de telefon.
 
7. Nu avea incredere in stagiari. Au multa energie, niciun pic de minte si muncesc sa faca bani de mancare. Este prosteste sa ai incredere in ei sa-ti duca planurile la bun sfarsit.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016