Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategiile care iti inving competitorii? Iata ce sa faci ca sa fii inaintea lor!

Tags: depasesti concurenta, concurenta afaceri, competitie afaceri, afacere, afaceri

Depasirea competitiei poate fi un aspect imposibil pentru numerosi afaceristi. Asta se intampla pentru ca majoritatea nu stiu cu cine au de-a face in industria de care apartin, in cadrul careia isi dezvolta afacerile.

Si daca nu stii cu cine ai de-a face, in afaceri esti mort! Si o spunem fara niciun fel de menajari pentru ca nu este cazul sa dam apa la moara celor care vor sa intre in mediul de afaceri pocnind din degete si fara sa depuna eforturi reale.

Asa ca ne documentam, cercetam, analizam si intelegem cine sunt concurentii nostri, ce ofera acestia, ce le lipseste, ce putem face noi pentru ca vanzarile sa fie mai mari in tabara noastra si nu numai.

Iata si cateva strategii care sa va ajute sa va invingeti competitorii, strategii extrase din ghidul "Biblia Antreprenorului de Succes":

1. Oferim calitate, mai presus de orice. Produsul de calitate, chiar daca este la un pret mai mare, are sanse intotdeauna sa se vanda, daca targeting-ul este corect efectuat, daca strategiile de marketing sunt eficiente.

2. Politica de preturi trebuie sa fie corect impusa. Preturile trebuie bine calibrate in functie de nivelul calitatii produsului, in functie de posibilitatile consumatorilor si clientilor care va formeaza audienta-tinta.

3. Imbunatatirea continua este aspectul care va aduce prosperitate in afaceri. Imbunatatiti-va produsele si serviciile in mod constant, inainte ca ceilalti competitori s-o faca! Fiti la curent cu orice trend aparut recent, cu ce se discuta in publicatiile de specialitate, cu plangerile si nemultumirile clientilor si nu numai. Toate aceste aspecte va vor ajuta sa veniti cu noi si noi modificari pentru ca produsele si serviciile voastre sa fie mereu deasupra celor ale competitorilor.

4. Mizati pe diversitate in oferirea de produse si servicii!

5. Oferiti cat mai multe bonusuri, promotii, concursuri, livrari gratuite si nu numai.


6. Personal profesionist - Iata inca un aspect esential pentru succesul intregii afaceri si de care sa tineti cont pentru a fi mereu deasupra competitorilor. Remunerati-i in mod corect, motivati-i, oferiti-le sansa se se dezvolte si sa castige noi si noi cunostinte care sa ii ajute pe viitor.

Mult succes si management de calitate!

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016