Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 modalitati prin care poti creste ranking-ul propriului site

Tags: ranking, google, site, modalitati

Clasamentul Google e sfant. Stim. Daca ajungi pe a doua pagina, e ca si cum nici nu ai fi acolo. De aceea, iti oferim 4 modalitati prin care poti creste ranking-ul propriului site.
Afacerea ta se bazeaza pe site-ul tau? Vrei sa iti dezvolti ceea ce ai deja? Simti ca trebui sa intri imediat in online si esti blocat? Iata cateva modalitati pe care le poti pune in practica pentru a obtine cele mai bune rezultate. Daca trafic iti doresti, atunci asta sa primesti!

1. Continutul de calitate e sfant
Nu e o gluma. Articolele publicate trebuie sa contina informatii precise, verificate si aranjate cat mai corect pentru o intelegere cat mai facila. Poti sa alegi sa publici mai rar, dar e important ca articolele adaugate sa fie suficient de lungi pentru a trata subiectul cu precizie si seriozitate.

Nu uita de cuvintele cheie relevante ideii principale a articolului tau. Ele iti vor defini succesul si te vor pune pe o pozitie mai buna sau mai slaba. 

Asigura-te ca informatia pe care o oferi poate fi gasita cu usurinta de publicul tau tinta. Daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu ei, atunci eforturile tale vor fi in zadar. Pentru asta fa putina cercetare si afla cum si ce se cauta in Google. 

2. Scapa de link-urile inutile
In ultimii ani s-a observat faptul ca link-urile de feedback au fost un element important al pozitionarii SEO. Link-urile de feedback sunt cele care conduc la plasarea site-urilor in TOP. Nu toate link-urile sunt bune, de aceea trebuie analizate toate link-urile de feedback si apoi trebuie comparate in termeni de calitate. Link-urile de pe site trebuie sa fie relevante pentru domeniul respectiv, din punct de vedere contextual link-urile bine pozitionate pot genera trafic pe un site web.

Pentru a imbunatati pozitia pe Google stergeti link-urile nedorite.

3. HTTPS
Nici nu e loc de discutie. Daca n-ai facut inca trecerea, atunci ocupa-te cat mai repede de acest lucru. Este vital pentru orice business.

4. Retelele de socializare
Nu doar Facebook, Instagram si Twitter exista in aceasta lume minunata a Internetului. Fii pregatit pentru a investi suficient timp in acest aspect. Cu cat esti mai prezent in mediul online, cu atat vei fi mai usor de gasit. 

Pregateste-te pentru asaltul video! Din ce in ce mai mult trafic se duce in directia aceasta. O strategie simpla, dar gandita bine te poate ajuta sa iti maresti cu usurinta traficul. Rabdarea oamenilor e limitata, iar timpul e si el putin. Daca ai un video disponibil, il alegi in 90% in defavoarea textului.

Concluzionand, iti recomandam sa verifici si modul in care ti-a fost construit site-ul. E important sa ai o structura usor de citit pentru motoarele de cautare si sa nu existe blocaje inutile. 

Noi iti dorim succes!
Autor: Florin P. Amariei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016