Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Altfel de publicitate: desene animate transpuse in lumea reala

Tags: publicitate, reclame, transparent media, media transparenta

Intr-o perioada in care veniturile oamenilor sunt tot mai mici si vanzarile inregistrate de companiile din fiecare sector sunt in scadere, creativitatea ramane cheia tuturor solutiilor.
Astfel, pentru campanii bune si reclame care sa ajute la cresterea vanzarilor, strategii in publicitate pun tara la cale si dovedesc inca o data ca originalitatea este solutia pentru succes.

Ideea este sa stii ce, cui si cum sa vinzi, daca vrei sa o faci intr-o maniera corecta. In functie de publicul tinta caruia te adresezi, iti poti duce inventivitatea pana la capat si poti apela la diverse tertipuri  pentru a-i atrage pe clienti.

De asemenea, in lansarea unei astfel de campanii, au un rol important si pozitionarea geografica, dar si bugetul pe care il ai la dispozitie. Canalul de promovare este un punct in plus de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ai succes.

Un nou mod de publicitate este "media transparenta", procedeu utilizat de Marty Cooper. Acesta a creat caractere expresive din desene, care pot fi transpuse si in viata reala.

Vom prezenta cateva dintre operele lui Marty Cooper, care te vor ajuta ca sursa de inspiratie pentru viitoarele campanii ale brandului tau:











Sursa foto

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Slow Motion 19-Feb-2015 13:42:15
Se misca si la noi lucrurile, dar inca mai avem pana cand si institutiile publice, de exemplu, sa inteleaga ce inseamna un design web facut in 2015 si nu acum 10 ani.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016