Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Optimizare site. Instrumentul online care iti spune unde gresesti pe site

Tags: web page anaylizer, optimizare site, optimizare pagina, raport site, fisiere java

Web Page Analyzer este probabil, unul dintre cele mai des folosite instrumente online pentru optimizarea unui site. Ne-am obisnuit ca software-urile gratuite in acest domeniu sa aiba destul de multe limitari.



Cu toate acestea, Web Page Analyzer iti ofera nenumarate informatii despre site-ul tau si ii pune un diagnostic pe care il vei intelege in totalitate deoarece acesta vine cu o serie de precizari exacte legate de greselile pe care le faci pe site-ul tau.

Este foarte folositor si in rezolvarea unor probleme care tin, de exemplu, de timpul de incarcare. Acesta identifica numarul de cereri HTTP si reuseste sa identifice cu succes care dintre aceste cereri consuma din timpul der incarcare.

Cum il folosim?

Accesam Web Page Analyzer, inscriem adresa URL a paginii si selectam Submit Query. Introducem ulterior codul care va fi afisat automat si asteptam diagnosticul pentru site.

La ce ne foloseste?

Web Page Analyzer iti spune viteza de descarcare pentru toate elementele de pe site (fisiere HTML, imagini, script-uri JAVA, fisiere CSS, elemente multimedia si alte extensii) si iti afiseaza dimensiunea totala a fiecarui gen de fisier.

In functie de aceste analize de baza, Web Page Analyzer intocmeste un raport complet al obiectelor din site si te felicita acolo unde, de exemplu, ai reusit sa economisesti spatiu (si ai redus astfel viteza de incarcare) prin folosirea unui fisier comprimat.

Daca ai prea multe script-uri externe pe site, vei fi atentionat si ti se va recomanda sa reduci numarul acestora pana la maximum 2 astfel incat sa reduci cererile HTTP. Daca acestea sunt totusi necesare, le poti comprima. Se recomanda, de asemenea, ca fisierele CSS sa fie pozitionate in partea de sus a site-ului pentru a permite incarcarea graduala, urmand ca fisierele Java sa fie situate in partea de jos a site-ului deoarece necesita un timp mai mare de incarcare.

Acest site iti ofera o analiza destul de complexa, iar avantajul consta tocmai in acele recomandari pe care le gasesti imediat dupa tabelul in care sunt analizate obiectele din site.

Recomandarile se refera la structura html, totalul obiectelor, totalul imaginilor, totalul scripturilor, la dimensiunea HTML, la dimensiunea totala a imaginilor etc.


Mult succes si nu uita sa-mi spui daca te-a ajutat in vreun fel acest program! Cunosti alte site-uri asemanatoare carora le-am putea face o recenzie?


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016