Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce Google le-a marit salariul angajatilor?

Tags: marire salariu, google, angajati, promovare, training

Google le-a oferit angajatilor o marire de salariu de 10%, pentru ca, in urma unui sondaj la care au raspuns peste 90% din personal, s-a descoperit ca acestia sunt mai atasati de ideea de marire decat de cea de bonus.
Dupa ce a aflat acest raspuns, Google si-a comparat performanta cu cea a companiilor de profil de pe piata. Cifrele la care au ajuns i-a spus ca domina in mod clar piata si de aceea au apelat la cresterea tuturor salariilor: pentru a recompensa pozitia de top in care se afla compania si faptul ca nu si-au pierdut creierele, oamenii capabili sa inoveze, in favoarea competitorilor.
 
Dar lenesii? Si ei au primit marirea de salariu? Da, pentru ca Google crede ca slaba performanta este o chestiune de management, separata de cea a compensatiilor. Cei care raman in urma, care nu-si indeplinesc obiectivele intra intr-un program de dezvoltare. Aproape un sfert se descurca apoi mai bine, iar jumatate sunt relocati. Sfertul ramas este format din persoane care pleaca de buna voie din firma.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016