Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Android a facut 5 ani

Tags: marketind, android, lansare android, google

Este destul de greu sa credem ca au trecut deja cinci ani de la lansarea Android. Acum cinci ani, in SUA, a fost lansat T Mobile G1, primul telefon mobil cu Android, cu ecran tactil si tastatura fizica. Iar acum aproape 80% din telefoanele mobile inteligente vandute in ultimul an ruleaza pe Android.
Acel prim telefon nu a avut prea mare succes, desi avea bara de notificari ce putea fi trasa in jos pentru a vedea ultimele mesaje, widget-uri pe ecranul de start, integrare cu Gmail si Android Market.
 
Anii au trecut, modificarile suferite au fost multe, dar, pentru ca este intr-o masura atat de mare adoptat de piata, Google a decis sa lase sistemul de operare liber. El poate fi modificat, pus pe orice fel de telefon, fara aprobare prealabila ca in cazul Windows Phone.
 
Poate ca Android nu s-ar fi dezvoltat atat fara Google, compania care si-a asumat riscul sa investeasca in visul lui Andy Rubin. Desi parintele Android nu mai face parte din echipa, contributia sa nu va fi uitata.
 
Iata mai jos clipul de prezentare:

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016