Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Kindle Fire, reclama ce pune pe jar piata tabletelor

Tags: kindle fire, reclama, tableta amazon, citat voltaire

Amazon.com, cel mai mare retailer online din lume, a lansat ieri propria sa tableta si o data cu ea si clipul de promovare.
Simpla, dar bine realizata, reclama pentru Kindle Fire este centrata pe ideea evolutiei informatiei si a modului in care aceasta ajunge la oameni, la inceput prin intermediul cartilor iar apoi cu ajutorul unor dispozitive din ce in ce mai sofisticate, asa cum este tableta Kindle Fire.
Numele gadgeturilor lansate de Amazon.com, dar si ideea clipului de promovare a noii tablete au ca sursa de inspiratie un citat al celebrului scriitor francez Voltaire:
"The instruction we find in books is like fire. We fetch it from our neighbours, kindle it at home, communicate it to others, and it becomes the property of all."

Tableta Kindle Fire ruleaza o versiune de Android, are un ecran cu diagonala de 7 inci, rezolutie 1024 x 600, un procesor cu doua nuclee (dual-core), capacitate de stocare de 8 GB si conexiune Wi-Fi. Dar cel mai mare atu al sau il constituie pretul, doar 200 de dolari, cam la jumatate fata de un iPad.
Tableta va fi disponibila incepand cu 15 noiembrie, iar pentru a impulsiona vanzarile, compania va oferi fiecarui cumparator acces gratuit timp de o luna la serviciul Amazon Prime, care costa 79 dolari pe an si ofera peste 11.000 de filme, seriale si programe de televiziune.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016