Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De la cadoul real pana la cel prin transfer nu era decat un pas

Tags: nook, ipad, cadouri tablete, nook tablet, itunes

Si iata ca s-a intamplat. Sau, mai bine spus, acest nou fenomen va exploda cu adevarat abia de Craciunul acesta cand se estimeaza ca foarte multi dintre utilizatorii de tablete vor trimite cadouri electronice care vor fi descarcate direct in tabletele altor utilizatori.


Cartea perfecta sau DVD-ul mult dorit vor ajunge anul acesta mult mai repede la cei care si le-au trecut pe listele de Craciun, formatul fiind insa unul diferit. Pentru cei deja obisnuiti cu Kindle Fire, Nook sau iPad, un astfel de cadou nu poate sa fie decat apreciat.

Companiile producatoare au adaugat deja softuri care le permit posesorilor de tablete sa trimita cadouri personalizate. Descarcand iTunes in tableta iPad, utilizatorul are acces la o gama variata de produse care pot fi trimise imediat destinatarului.

Kindle Fire ofera posibilitatea de a trimite astfel de cadouri de pe Amazon, fie ca este vorba de un e-book, fie ca darul este o noua aplicatie care face furori. Mai mult decat atat, daca cel care primeste cadoul are deja un astfel de produs achizitionat tot de pe Amazon, il poate schimba prin intermediul site-ului cu un alt produs.

Nici Barnes & Noble nu se lasa mai prejos si concureaza pe piata cu trei tablete: Nook Simple Touch, Nook Color si Nook Tablet. Barnes & Nobles pune la dispozitia clientilor optiunea de Instant Gifting prin care pot fi daruite aplicatii precum Angry Birds sau Scrabble.

Persoana careia vrei sa ii faci cadoul va fi instiintata prin e-mail ca a primit un dar de la tine. In momentul in care cadoul este acceptat, utilizatorul il poate transmite catre tableta, catre telefonul mobil sau catre computerul personal.

Chiar daca am avea ce sa reprosam unui astfel de cadou, nu putem sa-i negam avantajele. Avantaje pe care utilizatorii de tablete le cunosc si care ii fac, in mod cert, sa duca prea putin dorul unui cadou ambalat in hartie colorata.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016