Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Graffiti la metroul bucurestean: O campanie initiata de Apa Nova

Tags: graffiti, metrou bucuresti, campanie apa nova, ziua mondiala a apei

Pentru ca este atat de importanta si pentru ca avem tendinta de a o pretui din ce in ce mai putin, de Ziua Mondiala a Apei furnizorul Apa Nova Bucuresti a initiat o campanie de constientizare diferita fata cele clasice.
Artisti grafferi din intreaga tara s-au mobilizat pentru a participa la cea mai ampla operatiune de arta urbana dedicata Zilei Internationale a Apei. Este vorba despre o initiativa a Apa Nova Bucuresti in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Metrorex si Centrul de Informare ONU.

O garnitura de 6 vagoane care circula pe linia M3 Preciziei - Anghel Saligny a fost transformata in noaptea dintre 21 si 22 martie intr-un manifest urban dedicat resurselor de apa, cu ajutorul spray-urilor si imaginatiei artistilor.



"Convertirea spatiului public in manifest urban marcheaza o noua etapa in relatia dintre bucuresteni si orasul lor. O scena din peisajul urban, cu care suntem obisnuiti si pe care riscam sa nu o mai observam, se transforma, prinde viata si coloreaza o experieta cotidana. Este o actiune inedita pentru Apa Nova, dar care vine sa reintareasca apropierea fata de orasul pe care il deserveste", spune Bruno Roche, Director General Apa Nova Bucuresti.

Potrivit statisticilor, lipsa apei potabile si seceta afecteaza toate continentele si mai mult de 40% din populatia lumii.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016