Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook introduce reclamele video premium

Tags: reclame video premium, reclame facebook, publicitate facebook, reclame premium, reclame video, publicitate online, publicitate premium

Facebook, cea mai importanta retea sociala la nivel mondial, a inceput inca de la sfarsitul anului trecut sa testeze clipurile video publicitare in newsfeed-ul utilizatorilor, iar acum lanseaza oficial reclamele video "premium".
Reprezentantii Facebook au confirmat pe blogul companiei ca urmeaza sa introduca reclamele video "premium", cu o durata de 15 secunde, oferta disponibila momentan unui numar redus de clienti de publicitate.

Reteaua de socializare trebuie sa acorde atentie caracterului noilor clipuri, astfel incat acestea sa nu fie mai invazive decat formatele actuale. Desfasurarea acestor noi forme de publicitate va include 'supravegherea modului in care oamenii interactioneaza cu ele', sustin reprezentantii companiei.

Principiul ramane acelasi anuntat de grupul Facebook in luna decembrie: spoturi de cate 15 secunde care pornesc automat, dar fara sunet atunci cand utilizatorul ajunge la nivelul lor coborand pe pagina sa de notificari. Daca el trece la notificarile urmatoare, spotul se opreste. Daca se apasa deasupra, sunetul porneste.

Reclamele video vor fi afisate in newsfeed-ul utilizatorilor in urmatoarele luni, iar spoturile pot fi achizitionate si masurate prin aceleasi tehnici prin care clientii de publicitate masoara reclamele TV. Clipurile publicitare sunt tintite catre 'un public specific pe o scurta perioada'. Pretul va depinde de audienta lor, care va fi evaluata de catre o companie specializata, Nielsen Online Campaign Rating.

Analistii estimeaza ca publicitatea prin intermediul platformelor mobile va depasi in acest an publicitatea in ziare.  Publicitatea mobila va atinge o cota de 15,1% din totalul cheltuielilor media anul acesta, comparativ cu 13.8% in cazul ziarelor.

eMarketer estimeaza ca in 2015 publicitatea pe platforme mobile va depasi, ca valoare, totalul pietei de presa scrisa, iar pana in 2018 va depasi o treime din totalul cheltuielilor de publicitate din Marea Britanie.

In 2014, cheltuielile de publicitate pe platforme mobile se asteapta sa creasca cu 90%, pana la 2,26 miliarde de lire sterline.



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016