Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook restrictioneaza unele plasari de reclame, pentru a proteja reputatia de brand

Tags: marketing, social media, facebook, reclame facebook, schimbari facebook

Intr-un efort de a-i ajuta pe publicitari sa-si protejeze brandurile, Facebook si-a luat la revedere de la toate reclamele plasate pe pagini si grupuri care ar fi putu compromite imaginea publicitarului, scrie ClickZ.com.
Facebook a initiat un nou proces de trecere in revista a reclamelor:
 
„Acest proces va extinde numarul paginilor si grupurilor in care nu vor aparea reclame. La sfarsitul acestei saptamani, vom scoate reclamele din toate paginile si grupurile care intra in aceasta noua lista restrictiva.
 
De exemplu, vom cauta sa restrictionam reclamele sa apara langa pagini si grupuri cu un continut ciolent, grafic sau sexual (care nu incalca standardele comunitatii noastre).
 
Inainte de aceasta schimbare, o pagina care vinde produse pentru adulti era eligibila pentru a avea reclame in partea dreapta: acum nu vor mai aparea reclame langa acest tip de continut”.
 
Facebook a declarat ca procesul va fi manual initial, apoi acesta se va automatiza. 
 
De ce totusi acaesta schimbare brusca? Compania spune ca nu va fi afectata in niciun fel la nivel de business, dar beneficiile vor fi vizibile la nivelul oamenilor si marketerilor.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant