Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

iPhone 5 a fost lansat si arata impecabil

Tags: iphone 5, lansare iphone 5, apple, noul model iphone, 4g lte

Apple a dezvaluit noul sau smartphone, iPhone 5. Telefonul va fi fabricat exclusiv din sticla si aluminiu si va mai subtire si mai usor decat modelul precedent, iPhone 4S. Totodata, noul model are un ecran mai mare, de 4 inci, cu o rezolutie de 1.136 x 640 si format widescreen 16:9.
Vice-presedintele Apple Phil Schiller a declarat ca modelul iPhone 5 este „cel mai frumos produs pe care l-am fabricat vreodata”. Acesta va fi de asemenea primul model de telefon Apple compatibil cu retelele de mare viteza 4G LTE disponibile in America de Nord, Europa, Australia si Asia.
 
Noul telefon va integra un procesor Apple A6, compania sustinand ca acesta este de doua ori mai rapid decat modelul anterior, cu 22% mai mic si mai eficient din punct de vedere al consumului de energie, imbunatatind considerabil performanta si folosind mai putina energie.
 
iPhone 5 va dispune de o noua camera de 8 megapixeli, cu 25% mai mica si cu multe functii noi. Exista de asemenea un mod panorama pentru captarea imaginilor widescreen.
 
Noul telefon va aduce numeroase imbunatatiri si apelurilor vocale, fiind echipat cu 3 microfoane separate, unul in fata, unul in spate si unul in partea inferioara. Acestea au de asemenea scopul de a imbunatati performanta asistentului personal Siri. Castile audio sunt echipate cu un sistem de anulare a zgomotelor de fundal, iar noua tehnologia „Wideband audio” are scopul de a conferi un sunet mai natural convorbirilor telefonice, asemenea functiei HD Voice tech integrata in Evo 4G.
 
Telefonul va fi disponibil incepand cu 21 septembrie in Statele Unite, Canada, Japonia, Franta, Germania, Marea Britanie, Australia, Hong Kong si Singapore, putand fi pre-comandat incepand din data de 14 septembrie. Pana la sfarsitul anului, telefonul ar trebui sa fie disponibil in 100 de tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.
 
iPhone 5 va fi disponibil in doua combinatii de culori: negru si gri sau  alb si argintiu.
 


Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016