Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a dezlantuit din nou iPhone mania. Isteria generata de telefonul auriu

Tags: marketing, apple, iphone 5s, iphone auriu, vanzari record, samsung

Apple a inceput vanzarea noilor modele iPhone, 5S si 5C, eveniment insotit, ca de obicei, de cozi lungi formate in fata magazinelor companiei. Analistii prevad rezultate record pentru primul weekend, de la la 6 sau chiar 7 milioane de unitati, scrie Bloomberg.
Cozile pentru lansarea ed azi s-au format de acum doua saptamani, vedeta absoluta fiind iPhone 5S, varianta aurie care s-a apuizat in cateva minute pe site-ul oficial al Apple. Zvonurile spun ca sefii Apple au cerut marirea productiei de telefoane in China, pentru a face fata cererilor.
 
In Munchen, peste 2.000 de oameni au asteptat deschiderea magazinului, iar la Paris, au fost vreo 300. la magazinul din cartierul Ginza, Tokyo, peste 800 de eprsoane s-au asezat la coad. Eleganti au fost cei din Beijing care s-au prezentat in numar restrans (50 de persoane), caci aici programarea la cumparare se face online. China este pentru prima data inclusa in randul tarilor din prima etapa a vanzarilor (pana acum era pusa in transa a doua, cand vanzarile se fac abia peste trei luni). 
 
Vanzarile Apple din primul weekend sunt esentiale pentru companie. A trecut aproape un an de cand nu a lansat nimic nou si a pierdut teren in fata rivalului samsung pe o piata (cea a telefoanelor inteligente) evaluata la 280 de miliarde de dolari.
 
Wall Street Journal a publicat doua filmulete privind desfasurarea de forte din Londra. Dupa cum veti vedea, angajatii care au deschis usile magazinului s-au imbratisat cu fanii. Randul se intinde pe cateva zeci de metri in jurul magazinului.
 


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016