Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonald's ne arata in sfarsit cum sunt preparati cartofii prajiti

Tags: mcdonald's, cartofi prajiti, preparare, transparenta, campanie mcdonald's

V-ati intrebat vreodata cum sunt preparati cartofii prajiti de la McDonald's? Compania a dorit sa spulbere toate dubiile cu privire la faptul ca produsele sale nu sunt naturale si isi continua campania care promoveaza "transparenta" prin intermediul unui nou clip video.
Daca in trecut am putut vedea motivul pentru care cheeseburger-ul din reclama arata mult mai bine decat cel real, acum McDonald’s Canada ne arata cum sunt preparati celebrii cartofi prajiti ai lantului de fast-food.
 
Cartofii care apar in video sunt crescuti in New Brunswick, Alberta si Manitoba, Canada. Acestia sunt sortati, spalati, curatati si taiati, dupa care sunt uscati si prajiti timp de 45-60 de secunde. Apoi sunt inghetati si trimisi catre restaurante, unde sunt fi prajiti in 100% ulei vegetal, sunt sarati si apoi serviti clientilor.
 
Urmariti clipul video de mai jos pentru a afla intreaga poveste din spatele cartofilor prajiti de la McDonald’s.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016