Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 reguli pentru Social Media Marketing

Tags: social media, marketing, afaceri de succes, reguli fundamentale

Este foarte important sa intelegi strategia Social Media atunci cand te hotarasti sa iti deschizi propria afacere. Pentru a intra in contact cu cat mai multi clienti trebuie sa intelegi foarte bine regulile fundamentale ale platformelor online.
Iata sapte reguli care te vor ajuta sa construiesti o fundatie care va asigura succesul clientilor si brandului tau:

1. Asculta

Succesul castigat cu ajutorul social media necesita abilitatea de a asculta si de a invata sa vorbesti cat mai putin. Citeste scopurile clientilor tai. Pune accent pe discutiile pe care parteneri afacerii tale le poarta.

2. Concentreaza-te

Este foarte important sa fii specializat intr-un anumit domeniu decat sa fii priceput la mai multe. Daca te axezi pe principiile social media si pe o anumita strategie de marketing vei obtine un brand puternic care iti va asigura succesul.

3. Calitatea

Calitatea este mai presus de cantitate. Este mai bine sa ai 1000 de persoane care sa citeasca site-ul afacerii tale , care distribuie si vorbesc despre ceea ce faci tu, decat sa ai 10.000 de persoane care sa dispara imediat ce s-au conecatat pentru prima data.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016