Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apropie-te de client ca sa-l castigi pentru totdeauna

Tags: afacere, social media, dezvoltare afacere, clienti

Chiar nu conteaza ce vindem. In momentul in care uitam ca nu suntem doar directori de marketing, copywriteri, art directori sau directori de vanzari, nu mai reusim sa evoluam in afaceri.



Trebuie sa ne amintim intotdeauna ca oamenii cumpara de la oameni, nu de la logo-uri. Iata doar cateva sfaturi prin care ne putem pastra chipul in online, indiferent de afacerea pe care o dezvoltam. 
 
In primul rand, admite ca a gresi e omeneste si vorbeste despre greselile pe care le-ai facut. E bine sa iti asumi responsabilitatea pentru ele si sa spui ce ai invatat si cum ai rezolvat situatia. 
 
Foloseste exemple din viata reala. Poti povesti despre cum au reusit alte afaceri, despre politica de brand pe care acestea o adopta si poti gasi nenumarate moduri prin care sa-ti transformi competitorii in prieteni. 
 
Continutul articolelor trebuie sa fie atat original, cat si personal. Orice brand are o poveste, un istoric si valori care ar trebui descrise intr-un mod personal care sa il apropie pe client.
 
Din fericire, aceste strategii pot fi acum aplicate cu usurinta prin intermediul canalelor de social media care iti permit sa adopti mult mai eficient aceasta atitudine. Fii creativ atunci cand trimiti mesaje pe Twitter si fii activ pe Facebook pentru a atrage atentia si a creste interesul oamenilor fata de afacerea ta!
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016