Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creste productivitatea muncii in 5 etape rapide

Tags: organizarea muncii, retele socializare, cresterea productivitatii, productivitate

Vrei ca afacerea ta sa se dezvolte cat mai rapid. Tocmai de aceea vei avea nevoie de o buna organizare a muncii. Se spune ca un om ocupat nu este obligatoriu si un om productiv.


1. Deschide numai site-urile de care ai nevoie. Daca lucrezi cu zece ferestre deschise pe ecranul computerului tau, cu siguranta iti va fi mai greu sa navighezi prin hatisul de informatii care vin spre tine. Ia lucrurile pe rand si inchide orice alte ferestre care nu iti folosesc in acel moment si care nu fac altceva decat sa iti distraga atentia.

2. Timpul petrecut pe retelele de socializare trebuie portionat. Fixeaza-ti anumite momente din zi in care sa verifici Facebook-ul sau Twitter-ul. Acelasi lucru e valabil si pentru verificarea mailului personal.

3. Scurteaza lista proiectelor. Vei spune ca acea lista se poate scurta numai prin munca, insa conteaza foarte mult sa iti stabilesti o lista de prioritati si sa lasi mai putine lucruri pe lista si pe cele mai importante, in acelasi timp.

4. Lucreaza in reprize. Concentreaza-ti atentia pe anumite sarcini si organizeaza sarcinile dintr-o zi in functie de asemanari. Astfel, iti va fi mai usor sa termini unele sarcini care se rezolva mai usor pentru ca vei avea impresia ca repeti aceeasi operatiune.

5. Nu uita sa iei pauze. Chiar daca ai impresia ca doar muncind fara oprire vei reusi sa termini la timp, pauzele au un rol al lor bine definit si esential. Mintea si corpul au nevoie de odihna si de relaxare.

Modul in care lucrezi determina si rezultatele. Daca sistemul pe care il adopti este unul bine organizat, munca nu are cum sa fie decat una productiva!
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016