Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 greseli pe care antreprenorii ar trebui sa le evite

Tags: infiintarea unei companii, afacere personala, greseli antreprenori

Atunci cand decizi sa iti deschizi o afacere trebuie sa te astepti la o perioada foarte agitata si presarata cu probleme. Mai mult decat atat, toate aceste probleme nu vor face altceva decat sa te descurajeze, insa trebuie sa inveti sa treci mai departe.
Jennifer Berret, partenera din New York a companiei WilmerHale, afirma ca cele mai comune greseli pe care antreprenorii le fac la inceputul carierei lor sunt din cauza faptului ca acestia nu stiu cum sa isi protejeze propriile idei. De asemenea, tinerii oameni de afaceri mai gresesc si in momentul in care trebuie sa isi gestioneze fondurile sau sa aleaga o structura potrivita pentru ideea lor de afacere.
 
Jennifer Berret va sfatuieste cum sa evitati urmatoarele situatii:
 
1. Cum isi pot proteja antreprenorii propriile idei?
 
Inainte de a-ti forma un nume, o imagine, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca oamenii vorbesc tot timpul. Indiferent ca sunt la locul de munca sau pur si simplu colaboreaza pentru cateva ore, oamenii vorbesc fara sa se opreasca. Imediat ce iti vei dezvolta afacerea va aparea urmatoarea intrebare: "a cui a fost idea?"
 
Imediat ce ti-ai format imaginea, trebuie sa fii constient de faptul ca nu compania raspunde pentru ideile pe care le-ai avut atunci cand ai realizat aceasta afacere. Mai mult decat atat, trebuie sa fii constient de faptul ca nimeni nu iti poate lua aceste idei.
 
2. Care sunt motivele pentru care ai hotarat sa infiintezi compania?
 
Sunt o multime de alegeri pe care antreprenorii trebuie sa le ia atunci cand isi formeaza o companie. Din pacate, nu sunt inspirati de ficare data cand aleg ceva pentru viitorul lor si acest lucru poate duce chiar la falimentul companiei inainte de a avea sansa de a se dezvolta. Trebuie sa fii  constient de motivele pentru care ai vrut sa creezi firma si sa stii care sunt prioritatile tale in ceea ce priveste viitorul tau si al afacerii tale.
 
3. Cum faci o alegere?
 
Cand esti pus in fata unei alegeri trebuie sa analizezi foarte bine toate componentele. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a-ti dezvolta ideea si a o transforma intr-o companie de succes este sa constientizezi foarte bine care iti sunt avantajele si care sunt motivele pentru care trebuie sa ai succes cu afacerea respectiva.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016