Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei pentru adaugarea de continut nou pe blogul tau

Tags: blog, bloggeri, postari, social media, texte, arhiva

Succesul unui blog este datorat in cea mai mare parte calitatii continutului postat si frecventei de postare. Dupa temperarea entuziasmului initial, poate fi destul de dificil sa mentii blogul la standarde inalte. Este important sa oferi cititorilor continut util, de actualitate pentru a creste traficul pe blog. Iar deseori poate fi o adevarata provocare sa prezinti mereu informatii noi si interesante.
Iti prezentam mai jos trei surse utile pentru generarea de continut nou si interesant pe blog.
 
1. Actualizarea postarilor mai vechi
Arunca o privire peste arhivele site-ului si cauta orice postare mai veche care poate fi reutilizata sau pe care o poti indrepta intr-o alta directie. Poate ca au existat anumite puncte ramase neatinse sau poate ca poti adauga noi informatii celor deja prezentate. Revizuirea postarilor mai vechi este cea mai buna metoda de creare de continut nou.
 
2. Invita alti bloggeri sa posteze pe site
Multi bloggeri obisnuiesc sa posteze continut pe alte site-uri, in calitate de invitati. Poti gasi multe persoane talentate si dispuse sa contribuie cu continut interesant. Acestia pot fi motivati de faptul ca vor capata mai multa notorietate daca vor contribui cu postari pe bloguri de calitate.
 
3. Fii la curent cu toate noutatile
Citeste toate site-urile de specialitate si aduna informatii din cat mai multe surse credibile. Orice stire interesanta din nisa ta poate fi utila pentru cititori.
 
Postarea de continut nou si relevant si mod constant este absolut necesara pentru asigurarea succesului blogului tau. De multe ori, atunci cand ne cream propriul blog scapam din vedere faptul ca va trebui sa adaugam continut nou in mod frecvent pentru a determina cititorii sa se intoarca.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016