Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 plugin-uri utile pentru blogul tau

Tags: plugin-uri utile, wordpress, seo, retele de socializare, optimizare blog

In cazul in care aveti un blog de business, este bine sa stiti ca il puteti optimiza, adaugand anumite plugin-uri utile. Iata 4 astfel de plugin-uri utile pentru WordPress.
Google Analytics pentru WordPress
Acest plugin gratuit ofera toate beneficiile Google Analytics, chiar pe dashboard-ul blogului. Ori de cate ori actualizati blogul, veti vedea un grafic si statistici privind cele mai cautate cuvinte, cele mai bune postari, si asa mai departe. Chiar daca platforma WordPress are propriul program asemanator, Google Analytics ofera informatii mult mai detaliate si mai precise, reusind sa elimine din rezultate traficul realizat de roboti. In cazul in care exista mai multi autori pe blog, acest plugin poate fi personalizat astfel incat sa afiseze statistici personalizate pentru fiecare autor in parte.

All in One SEO
Acest plugin este util in sensul ca ajuta motoarele de cautare sa indexeze mai repede continutul de pe blog. Permite schimbarea setarilor de indexare si adaugarea de cuvinte cheie si descrieri. Plugin-ul de baza este disponibil in mod gratuit, existand de asemenea versiuni avansate, contra cost.

Plugin-uri social media – AddThis si ShareThis
Daca doriti sa cresteti traficul pe blog, va trebui sa le permiteti vizitatorilor sa distribuie continutul prin intermediul retelelor de socializare. Aceste doua plugin-uri insereaza in mod automat butoane pentru Facebook, Twitter si alte retele de socializare la inceputul sau la sfarsitul fiecarei postari. Plugin-urile sunt gratuite si sunt compatibile cu toate versiunile de WordPress.

Akismet
Daca v-ati saturat sa primiti comentarii spam pe blog, atunci aveti neaparata nevoie de acest plugin. Akismet verifica automat toate comentariile de pe blog si elimina toate mesajele spam, mutandu-le intr-un fisier separat, de unde pot fi sterse cu usurinta. Este extrem de eficient in indepartarea mesajelor de tip spam, ajutandu-va sa economisiti mult timp. Serviciul este disponibil contra cost – 5 dolari pe luna – pentru blogurile mici de business.



Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016