Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Foloseste plugin-uri Wordpress pentru a genera mai mult trafic pe blog

Tags: blog marketing, optimizare blog, plugin wordpress, trafic blog

Daca ai un blog si iti doresti sa il faci cunoscut pretutindeni, exista mai multe plugin-uri Wordpress care te vor ajuta sa cresti considerabil numarul de vizitatori. Iata cateva din cele mai populare si utile plugin-uri care iti garanteaza un trafic mai mare.
1. WordPress.comStats – este un plugin foarte util, deoarece iti permite sa vezi ce fac vizitatorii blogului tau. Este mai usor de folosit decat Google Analytics si nu trebuie sa parasesti pagina pentru a il utiliza. Acesta iti ofera statistici despre vizitatori, adica care sunt posturile cele mai vizualizate, de unde vin cei mai multi vizitatori si pe ce dau acestia click atunci cand parasesc pagina.
 
2. TweetThis – un alt plugin util care iti creste numarul de vizitatori. Atunci cand este instalat, vizitatorii sunt invitati sa distribuie mai departe pe Twitter postul tau.
 
3. Simple Tags – un plugin ce permite adaugarea de cuvinte cheie care ajuta la gasirea mult mai rapida a unui blog online. Este o metoda simpla prin care poti genera mai mult trafic pentru site-ul tau.
 
4. Google XML Sitemaps – acest plugin are scopul de a ajuta Google sa iti gaseasca mai usor postarile, pentru ca apoi sa le includa in rezultatele cautarilor. Astfel, paginile de pe blogul tau vor fi indexate mai rapid de catre motoarele de cautare, precum Google, Bing, Yahoo sau Ask.com.
 
5. WP-Email este un plugin util ce permite vizitatorilor sa trimita prietenilor postarile/paginile preferate de pe blogul tau, prin email, cu un singur click.
 
6. Facebook Comments for WordPress un plugin foarte popular ce va instala un widget Facebook sub postarile tale, permitandu-le astfel vizitatorilor sa comenteze folosind contul de Facebook. Astfel vor creste numarul de comentarii de pe blog, iar vizitatorii vor avea de asemenea posibilitea sa posteze comentariile pe propriile wall-uri de Facebook.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016