Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci bani in ... bucatarie!

Tags: ghid practic, ghid sapun, sapun natural, video sapun, sapun organic, afaceri sapun

Iata o idee destul de stranie, ar spune multi. Cum sa faci bani in bucatarie? Te gandesti ca poate faci cozonaci si ii vinzi, ca poate faci ciocolata de casa si faci bani din ea samd. Dar noi avem astazi o alta idee pentru voi, una destul de interesanta pentru cei familiarizati cu conceptul "organic".
Despre ce este vorba? Despre  ... sapunul nostru cel de toate zilele, doar ca ne vom concentra putin pe cel de origine organica. Cu alte cuvinte, ne intereseaza din ce in ce mai mult sapunul natural 100%, fara arome si coloranti artificiali, parfumuri artificiale si alti compusi care pot dauna pielii noastre.

Si acest tip de sapun poate fi realizat de oricine, la domiciliul personal, in bucatarie sau in orice alta camera in care exista sursa de caldura. Exista anumite ingrediente care trebuie aduse la o anumita temperatura pentru ca amestecul rezultat sa se transforme in sapun de calitate superioara.

Per total, sunt numeroase informatii de care tinem cont pentru ca acasa la noi sa ia contur o mica afacere din care sa scoatem profit mare. Si se poate. Avem prieteni care sigur ar cumpara cateva calupuri lunar, avem colegi la munca si ei au rude si prieteni. Si uite asa se duce vorba si te trezesti la inceputul lunii cu zeci de comenzi de onorat si prea putin timp la dispozitie. Cine stie, poate e timpul sa ai cateva ajutoare si chiar si un contabil care sa tina evidenta incasarilor si cheltuielilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la realizarea de sapunuri 100% naturale si la modul in care aceasta afacere se porneste, iata un ghid practic VIDEO care iti explica pe sleau ce si cum, totul despre aceasta afacere genial de simpla si usor de dezvoltat!


Ghidul Video "Realizarea sapunului natural" este disponibil aici la comanda>>>>





Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016