Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O viata personala de succes, pentru ca afacerile sa mearga bine!

Tags: black friday, reduceri black friday

Daca vrei sa iti mearga bine in viata profesionala, nu ai cum sa neglijezi mersul vietii tale personale. Si viceversa lucrurile functioneaza la fel. Daca vrei o viata personala de succes, ai grija ca viata profesionala sa fie pe trend ascendent.
Iata si cateva ghiduri practice pe care sa le aveti in casa si pe care sa le consultati pentru ca viata personala sa mearga bine, pentru ca nivelul dvs de sanatate sa fie optim, pentru ca echilibrul sa isi regaseasca locul in viata dvs:


Cine castiga: TU sau STRESUL? Trebuie sa sti ca stresul este o boala si acest lucru este recunoscut oficial.Conform studiilor efectuate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, aproape 50% dintre bolile grave au la baza stresul sau depresia. Printre ele amintim boli ale aparatului digestiv, boli cardiovasculare, boli de piele, cancer, boli alergice. Afla cum sa scapi de stres prin tehnici cat mai simple si cat mai eficiente!

Principii pentru o viata sanatoasa de la calugarii tibetani. Tibetul este un stravechi leagan de intelepciune, de experiente spirituale. Este locul unde yoginii, calugarii si ascetii ne dezvaluie puterile uriase ce salasluiesc in om. Acesti oameni ai podisurilor înalte s-au adaptat conditiilor vitrege nu numai fizic, ci si printr-o cultura originala din care avem de invatat multe lucruri. Aflati toate aceste secrete acum!

Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos. Este vorba despre cea mai interesanta dieta cu putinta. Ia in calcul ideea ca sangele nu trebuie sa fie acid pentru ca organismul sa functioneze perfect. Este nevoie de un echilibru alcalin bine pus la punct.

Mind Aerobics. Este gimnastica, insa nu orice fel de gimnastica. Sunt tehnici care iti pun creierul la contributie, aerobics pentru minte.

45 de cuvinte si expresii interzise parintilor. Daca uneori iti scapa cuvinte si expresii interzise, nu trebuie sa disperi sau sa te consideri un parinte rau. Ideea este sa afli care sunt acele cuvinte si expresii, ce impact au asupra copilului tau si cum poti sa repari raul deja facut si sa le previi pe viitor.

Ghid practic Feng Shui. Alegem Feng Shui pentru ca avem credinta ca aceste tehnici chiar functioneaza. Ne spun acest lucru chiar rudele si prietenii care au inteles faptul ca maniera in care ne asezam anumite obiecte in casa reuseste sa ne ajute sa atragem prosperitate financiara, sanatate, bani, iubire si nu numai!

Secretele dietei in functie de anotimpuri. Iata o dieta pe care multe persoane o prefera. Este o dieta care ia in considerare alimentele potrivite pentru fiecare anotimp in parte.

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti. Daca inca nu ai aflat despre tehnicile de respiratie, poate este timpul sa o faci. Este vorba despre anumite tehnici care te ajuta sa aduci armonie in viata ta, sa te vindeci si elimini probleme si afectiuni grave.


Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016