Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bursa merge inainte, actiunile Facebook coboara

Tags: actiuni facebook, bursa, wall street, scadere actiuni

O tendinta de crestere s-a facut remarcata la bursa de pe Wall Street la inceputul acestei saptamani. Doar actiunile Facebook s-au incapatanat sa mearga impotriva curentului si sa scada in continuare distantandu-se si mai mult de pretul anuntat initial pentru o actiune si prevestind un sfarsit care nu mai pare atat de improbabil.
Daca pretul de lansare a fost de 38 de dolari, actiunile Facebook erau listate marti cu 28,84 dolari, acesta fiind un declin si mai mare dupa scaderea cunoscuta imediat dupa 18 mai atunci cand au fost lansate, potrivit New York Times.

Exista insa analisti care considera ca aceasta descrestere dramatica a valorii actiunilor lansate acum mai bine de zece zile nu inseamna neaparat o bila neagra pentru companie si nu prevesteste sfarsitul prezentei acesteia la Bursa.

Cu toate acestea, declinul inregistrat de actiuni poate fi dovada clara a faptului ca neincrederea investitorilor in puterea actiunilor Facebook la bursa scade considerabil.

Comparatia cu Groupon care a listat la inceput actiuni la valoarea de aproximativ 31 de dolari si care marti a incheiat ziua la valoarea de 11,79 de dolari/actiune apare inevitabil in mintea investitorilor care prevad un traseu similar si pentru Facebook.

Odata cu primele incasari anuntate in iulie, valoarea actiunilor ar putea sa mai creasca, insa pana la anuntarea mult asteptatului raport, valoarea actiunilor risca sa inregistreze o scadere continua.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016