Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 9: Cele mai stresante joburi din lume

Tags: cele mai stresante joburi, job stresant, stres, competitivitate, nivel de risc

Factorii care indica nivelul de stres al unui job sunt mediul de lucru, nivelul de competitivitate, nivelul de risc si orele de lucru. Iti prezentam in continuare un clasament al celor mai stresante joburi din lume.
1. Pompierii
Extenuarea, caldura excesiva, inhalarea de fum si starea continua de anticipare sunt principalele motive pentru care pompierii sunt extrem de stresati.
 
2. Directorii executivi
Directorii executivi se tem de competitia acerba, au de luat decizii extrem de importante si dificile, care vor afecta un grup mare de oameni si resimt o mare presiune de a reusi.
 
3. Soferii de taxi
Principalul factor de stres al soferilor de taxi este nivelul ridicat de risc pe care si-l asuma. Acestia conduc in conditii extreme, au intotdeauna sume mari de bani asupra lor si se expun multor riscuri deoarece iau doar necunoscuti in masinile lor.
 
4. Politistii
Politistii au de infruntat situatii dintre cele mai variate, punandu-si frecvent viata in pericol. Este nevoie de o putere emotionala si fizica impresionabila pentru a face fata stresului asociat acestui job.
 
5. Chirurgii
Chirurgii lucreaza intens si cu migala. Acestia sufera deseori de anxietate datorita nivelul de stres la care sunt supusi. Faptul ca trebuie sa fie puternic concentrati, pe parcursul multor ore, ii extenueaza profund.
 
6. Pilotii
Este destul de dificil sa faci fata stresului la care sunt expusi pilotii de avioane comerciale. Acestia trebuie sa ajunga la destinatie orice ar fi deoarece vietile a sute de pasageri se afla in mainile lor. Este un job extrem de stresant si tensionat.
 
7. Ofiterii de relatii publice
Avand in vedere ca imaginea publica a unei companii se afla in mainile lor, ofiterii de relatii publice sunt expusi unui stres considerabil.
 
8. Directorii agentiilor de publicitate
Nu este usor sa pastrezi clientii vesnic multumiti, iar directorii agentiilor de publicitate se confrunta de asemenea cu stresul provocat de competitia acerba din domeniu, fiind nevoiti sa lucreze foarte mult peste program.
 
9. Agentii imobiliari
Atunci cand piata imobiliara este in declin, agentii imobiliari au de infruntat multe provocari. Competitia este mare, clientii sunt putini, iar acesta ajunge sa fie unul dintre cele mai stresante joburi, mai ales in vreme de criza.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 9 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016