Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ariston vine cu un nou produs si o noua reclama

Tags: ariston, reclama ariston, familie, centrala ariston, ariston clas premium

DDB Romania a lansat noua campanie publicitara a brandului Ariston ce are ca obiectiv atat consolidarea marcii ca lider al pietei interne de centrale termice, cat si comunicarea celui mai nou produs din gama – centrala termica in condensare Clas Premium, informeaza un comunicat de presa al agentiei Total PR.
Noul spot porneste de la ideea de durabilitate a produselor Ariston, ilustrand o fotografie de familie in centrul careia se afla centrala Ariston, devenita si ea membru al familiei datorita rezistentei in timp.

"Prin noua campanie amintim romanilor ca produsele Ariston sunt unele durabile, pe care te poti baza. Acest lucru este demonstrat si de faptul ca, pana in acest moment, potrivit unui studiu de piata, peste 1,2 milioane de romani au ales confortul dat de produsele noastre", spune Ilinca Rusescu (Director de Marketing, Ariston Thermo Romania).

Potrivit reprezentantilor Ariston, noua centrala face parte dintr-un demers de aliniere a gamei la tendintele europene privind orientarea catre tehnologii avansate ce pun accent pe economisirea de combustibil si pe protectia mediului inconjurator.

Campania TV a Ariston a fost lansata incepand cu data de 20 august, urmand ca din 1 septembrie aceasta sa fie sustinuta si de o componenta online.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016