Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Australia vrea sa devina destinatie accesibila

Tags: australia, destinatie turistica, emirates, tourism australia, classic fm, sydney

Classic FM ce apartine Global Radio a semnat un contract cu Emirates si Tourism Australia pentru a promova Australia ca o destinatie turistica accesibila in randul britanicilor. Pana acum, Australia a fost vazuta ca o destinatie de vacanta unde poti sa te duci doar o data in viata.
Campania de promovare a Australiei va dura doar putin peste 5 saptamani si va incepe cu promovarea show-ului lui John Suchet, apoi va continua cu o serie de jurnale de calatorie din diferite regiuni ale Australiei inregistrate de chitaristul australian Craig Ogden.
 
Odgen va calatori la Sydney, Melbourne si Perth si va compune muzica inspirata din calatoriile sale. Melodiile vor debuta la radio pe data de 13 ianuarie 2012 si vor putea fi descarcate gratis de ascultatorii Classic FM.
 
Campania va promova si zborurile Emirates. Mike Gordon, managing director la Global, a afirmat ca aceasta campanie vizeaza ascultatorii Classic FM si a fost creata special pentru Emirates si Tourism Australia.
 
Rodney Harrex, managerul general regional pentru Marea Britanie si Europa de Nord al Tourism Australia a afirmat ca parteneriatul cu Emirates si Classic FM este o oportunitate ideala de a ajunge la publicul sau tinta de iubitori de calatori lungi, conform site-ului Brand Republic.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016