Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Benetton a creat jeansii pentru toate formele si marimile

Tags: benetton, jeansi, forme, benetton pin up

In 2010, Levis lansa celebrii jeansi Curve ID si nu mai putin celebra campanie „All asses were not created equal”, care le vorbea doamnelor si domnisoarelor despre pantalonii creati special pentru diversitatea posterioriului lor. Ei bine, dupa doi ani de la acel moment iata ca a venit momentul ca Benetton sa contribuie la dezvoltarea categoriei de blugi shape-fitting.
Croiti initial pentru a servi drept haine pentru muncitori, jeansii au devenit o piesa vestimentara comoda, versatila, de regasit in orice garderoba. In productia de serie insa, se intampla ca ei sa nu imbrace perfect toate varietatile de forme umane. Dar asta pana acum.
 
Producatorul italian de imbracaminte a lansat linia de produse Benetton Pin Up Denim, menita sa puna in valoare formele trupului feminin, asa diverse cum sunt ele, si chiar sa ascunda anumite defecte fizice particulare. Totul gratie unei tehnologii de ultima generatie.
 
Doamnele si domnisoarele de toate natiile si formele sunt invitate sa aleaga dintr-o serie de produse care sa le faca sa arate perfect in blugii lor. Noua colectie este disponibila intr-o varietate de marimi, care prin spalare se vor potrivi perfect oricarui trup avand grija sa puna in valoare cele mai frumoase parti ale lor.
 
Modelele Pin Up Shape, de exemplu, le va face pe doamne sa arate mai slabe gratie unor fibre elastice speciale, care aplatizeaza si ridica abdomenul intr-un mod foarte natural si confortabil. In plus, talia inalta este menita sa alungeasca silueta.
 
Apoi, modelele Pin Up Lift au talie joasa si sunt menite sa puna in valoare posteriorul si sa amplifice curbele exact acolo unde trebuie, facand picioarele sa para mai subtiri.
 
Campania Levis, „All asses were not created equal”
 

Campania Benetton, „Pin Up enhances your curves”

 
.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016