Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Big McDonald's

Tags: mcdonald's, jocurile olipice, londra, olimpiada de la londra, cel mai mare restaurant din lume

Cel mai mare restaurant McDonald’s din lume se va deschide la Londra pe 28 iulie, a doua zi de la startul Jocurilor Olimpice, informeaza DailyMail. Va ramane cel mai mare restaurant al brandului intre 28 iulie si 9 septembrie, urmand a ceda apoi suprematia altuia din Moscova.
Asocierea McDonald’s cu Jocurile Olimpice a fost, dupa cum va puteti imagina, aspru criticata, caci, nu-i asa, oamenii ar trebui sa sarbatoreasca sportul si viata sanatoasa, nu caloriile goale ale mancarii gen fast-food. McDonald’s este insa, inca din 1968, partener al Jocurilor Olimpice, in 1976 devenind sponsor oficial.

Cat despre restaurantul dinLondra, acesta este plasat in parcul Olimpic si este pregatit sa serveasca 1.200 de clienti. Sau, in cifre: o suprafata de 3.000 de metri patrati (in imediata apropiere a stadionului), 2.000 de angajati, 1.500 de locuri si 20 de puncte de incasare.

Are doua etaje si capacitatea de a servi 1,75 de milioane de meniuri in 29 de zile. Vanzarile preconizate se apropie de 3 milioane de lire sterline, pe intreaga desfasurare a Olimpiadei.

Restaurantul este impartit pe „caste”: doua zone pentru publicul larg, una pentru atleti si oficiali si o a patra pentru presa.
 








FOTO: Sarah Lee/The Guardian
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016