Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brad Pitt, primul barbat care va promova parfumul Chanel No.5

Tags: chanel no.5, parfum, brad pitt, coco chanel, marilyn monroe, nicole kidman

Dupa ce ani la randul a fost reprezentat cu gratie si farmec de dive fara varsta, acum se arunca cu nonsalanta in bratele unui barbat (dar nu orice barbat). Chanel No.5, cel mai celebru parfum din lume, va fi promovat de nu mai putin celebrul Brad Pitt.
Actorul american este primul barbat care va deveni imaginea primului parfum lansat de designerul francez Gabrielle “Coco” Chanel si care pana in prezent a fost promovat exclusiv de catre doamne.

Brad Pitt urmeaza, ca imagine, unor staruri precum Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Nicole Kidman, Audrey Tautou sau Estella Warren.



Asocierea cu personalitati feminine marcante a facut din Chanel No.5 un brand cu greutate. La asta a contribuit din plin si o declaratiei a actritei Marilyn Monroe care spunea: “In pat,  nu port decat 5 picaturi de Chanel No 5”.

Brad Pitt va filma un spot publicitar pentru brand in aceasta saptamana, la Londra.



Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016