Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola are un nou rival: Angry Birds

Tags: angry birds, coca cola, finlanda, bautura angry birds, rovio, angry birds tropic, angry birds paradise

Si nu este vorba despre celebrul joc Angry Birds, ci de o bautura racoritoare care poarta acelasi nume celebru. Bautura se vinde grozav pe piata finlandeza, acolo unde a reusit sa concureze cu succes gigantul Coca-Cola.
Imensa popularitate de care s-a bucurat jocul creat de catre Rovio a dat nastere unei bauturi racoritoare, care ameninta serios popularitatea si numarul de vanzari ale unor branduri cu greutate precum Coca-Cola si Pepsi, scrie Independent.ie.

Bautura carbogazoasa Angry Birds a fost lansata pe piata din Finlanda si a reusit intr-un timp foarte scurt sa bata la vanzari gigantii de pe piata de profil care produc sucuri pe baza de Cola.



Bautura exista intr-o varietate de arome, precum cea de fructe, botezata „Angry Birds Tropic” sau cea de mandarine si ananas, numita „Angry Birds Paradise”. Acestora li se adauga „Angry Birds Lagoon” (aroma de mar si para) si „Angry Birds Space Comet” (aroma de portocala si cola).

In urma succesului finlandez, Rovio si-a propus sa extinda disponibilitatea noii bauturi si pe pietele din Australia si Noua Zeelanda.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016