Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola dedica o campanie nebunilor lumii

Tags: coca cola, bine, campanie fericire, nebuni

Coca-Cola a lansat o noua campanie menita sa-i celebreze pe cei care aduc optimism si energie pozitiva in comunitatile in care traiesc. Chiar daca ar putea trece drept nebuni pentru marea majoritate a oamenilor, de fapt, ei contribuie la fericirea mondiala, iar Coca-Cola si-a propus sa-i puna in valoare si sa-i mobilizeze si pe altii sa faca lucruri aparent neinsemnate, dar bune.
Sub sloganul „Go crazy and do good for others” („Fii nebun si fa lucruri bune pentru altii”), campania include un filmulet impresionant menit sa evidentieze diverse acte de bunatate realizate de oameni obisnuiti de peste tot din lume. Acestia isi daruiesc timpul si chiar banii pentru a face viata celorlalti mai frumoasa.
 

 
Unii isi ascund chipul pentru a ramane anonimi, in vreme ce altii se afiseaza lumii, toti insa sunt protagonistii unor scurte filmulete in care vorbesc despre ceea ce i-a determinat sa faca lucruri neobisnuite presarate cu bunatate si dragoste.
 
„Anul trecut am dat peste o suma mare de bani, mult mai mare decat as avea vreodata nevoie. Primul meu gand a fost sa imi cumpar bilete pentru o calatorie in spatiu. Insa m-am razgandit si m-am hotarat sa ofer in fiecare zi cate 1.000 de dolari unor necunoscuti. Tot ceea ce cer de la ei este sa faca lucruri buni cu banii primiti. S-ar putea sa credeti ca sunt nebun, insa, de fapt, sunt doar un tip care vrea sa dea mai departe norocul”, povesteste un anonim din Londra.
 

 
In completarea acestor filmulete, Coca-Cola a lansat „Together for good”, un clip video care reaminteste publicului initiativele anterioare ale brandului pentru a face lumea mai buna.
 

 
 
 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016