Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola recruteaza personal in Romania

Tags: producator de bauturi racoritoare, coca-cola, angajari coca-cola, fabrici coca-cola

Producatorul de bauturi racoritoare, Coca Cola HBC, continua recrutarile de personal incepute la sfarsitul anului trecut, atat in Capitala, cat si in provincie, pe site-ul companiei fiind disponibile zece posturi.
Printre posturile disponibile in cadrul companiei Coca-Cola este si cel de asistent executiv al managerului general (executive assistant to CGM) in Bucuresti.
 
Cerintele pentru persoanele care aplica pentru acest post sunt: studii superioare, cunostinte foarte bune de limba engleza si experienta de 1-2 ani pe o functie similara.
 
Printre sarcinile care vor reveni persoanei care va obtine acest post se numara si organizarea si coordonarea unor evenimente sau intalniri in companie, intocmirea agendei managerului general si stabilirea intalnirilor acestuia.
 
Alte posturi ale gigantului Coca-Cola disponibile in Bucuresti sunt pentru coordonator audit intern, supraveghetor active imobilizate (fixed assets supervisor), analist echipamente bauturi reci (cold drink equipment analyst) si coordonator comercial (coordinator modern trade).
 
Pentru primul post candidatii ideali trebuie sa aiba studii superioare, de preferat economice, minim 3-4 ani de experienta in audit, intern sau extern,  candidatii trebuie sa aiba cunostinte de MS Office si de limba engleza.
 
Compania recruteaza doi agenti de vanzari, in Onesti si in Arad. Cei care vor sa obtina unul dintre aceste doua posturi trebuie sa aiba minim un an de experienta in vanzari, permis de conducere categoria B si studii medii sau superioare, studiile in domeniul afacerilor constituind un avantaj. De asemenea, Coca Cola mai angajeaza si un mecanic in Timisoara si un coordonator regional in Iasi, toate posturile fiind cu norma intreaga.
 
Coca Cola HBC, cel mai mare imbuteliator de bauturi racoritoare de pe piata locala detine in Romania trei fabrici la Timisoara, Ploiesti si Vatra Dornei si a avut in 2011 afaceri de 410 milioane de euro la un numar de aproximativ 1.700 de angajati. 



 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016