Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Compania aeriana Virgin Atlantic va permite utilizarea telefonului mobil in timpul zborului

Tags: virgin airlines, companii aeriene, aeronave, pasageri, vodafone, 02, telefoane mobile

O veste buna pentru cei care obsinuiesc sa calatoreasca des cu avionul. Compania aeriana Virgin Atlantic va permite in curand pasagerilor sa isi foloseasca telefoanele mobile in timpul zborului, informeaza CNET.
Pentru inceput, serviciul va fi disponibil doar in interiorul aeronavelor A330 Airbus care zboara intre New York si Londra, insa pana la sfarsitul anului, compania isi doreste sa ofere serviciul in 20 de aeronave, avioanele Boeing 747 fiind de asemenea readaptate in acest scop.
 
Cei care zboara in mod frecvent asteptau de mult aceasta zi. Insa nu va fi chiar asa de simplu. Pentru folosirea serviciului, calatorii vor plati 1,20 de dolari pe minut si doar sase pasageri vor avea voie sa il utilizeze in acelasi timp. Bineinteles, utilizarea telefonului mobil in timpul decolarii si aterizarii sau la o distanta mai mica de 400 de km de Statele Unite va fi in continuare interzisa.
 
Pasagerii care opteaza pentru acest serviciu vor putea sa efectueze apeluri, sa trimita si sa primeasca mesaje text, sa isi verifice email-ul si sa navigheze pe internet via GPRS.
 
"Serviciul a fost dezvoltat cu scopul de a fi utilizat in situatii exceptionale, cand pasagerii au nevoie sa trimita un SMS, sa sune rapid pe cineva sau sa isi acceseze casuta de mail," au declarat reprezentantii Virgin Atlantic.
 
Pentru inceput, doar clientii retelelor O2 si Vodafone vor putea accesa serviciul. Insa acesta este cu siguranta un inceput bun si ne putem astepta ca aceasta initiativa sa fie preluata si de alte companii aeriene in curand.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016