Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stearsa din lista de Facebook, o fosta iubita a...

Tags: femeie, atac terorist, facebook, amenintare, apel terorist

O californianca a fost inhatata de FBI, dupa ce s-a a sunat la sediul unei companii aeriene, anuntand o falsa alerta de terorism. Femeia de 45 de ani era, de fapt, ranita in amor si a vrut sa se razbune pe un barbat cu care avusese relatii intime si care a sters-o din lista de prieteni de Facebook.
In plus, barbatul i-a refuzat si orice fel de avans, scrie The Washington Post. Miercuri, inculpata s-a predat oficialilor FBI.

Lizet Sariol, caci asa o cheama, este o femeie din orasul Temple. Ea este cea care, pe 25 septembrie, a pus mana pe telefon si a sunat la compania aeriana "United Airlines" pentru a semnala o alerta de terorism care ar putea periclita zborul dintre Las Vegas si Paris. 

Orbita de furie, femeia le-a spus celor de la "United Airlines" ca informatiile i-au fost dezvaluite chiar de cel care a pus la cale planul: Adnen Mansouri. Conform destainuirilor, inculpatul ar fi urmat sa fie ajutat de insotitorului sau, Salim Oumahdi, ambii cetateni francezi. 

Compania aeriana si autoritatile federale de siguranta transportului aerian au luat in serios apelul telefonic si i-au oprit pe cei doi inculpati pe aeroportul din Los Angeles. In urma investigatiilor, francezii au fost gasiti nevinovati.
 
Dupa o luna de la incident, femeia, acuzata de furnizarea de informatii false si de "fabricare" unei amenintari teroriste eronate, va trebui sa achite o amenda destul de mare (20.000 de dolari), pentru a-si "rascumpara" greseala.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016