Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cruzime publicitara: Panouri din oglinzi menite sa reflecte defectele

Tags: reclama, chelie, oglinda, panorama hair, rethink

Alegerea caii de transmitere a unui mesaj publicitar este cruciala pentru succesul acestuia. Daca contextul este cel potrivit, el va amplifica mesajul reclamei, in caz contrar insa poate conduce la dezastru.
Agentia canadiana Rethink ar putea sfarsi undeva intre succes si dezastru cu reclama lor pentru Panorama Hair, o companie specializata in trasplant de par.

Pentru a oferi o vedere panoramica celor care sufera de alopecie, agentia a amplasat pe tavanul unor trenuri de calatori oglinzi generoase insotite de mesajul „Specialistii in caderea parului”. Astfel, de fiecare data cand o persoana sta sub zona cu oglinda, aceasta va dezvalui fara mila ori jena zonele afectate de chelie.





Reclama este fara doar si poate sugestiva si plina de inteles, mesajul corect si ingenios pus in valoare, insa s-ar putea ca modalitatea sa de transmitere sa nu fie tocmai potrivita. Asta pentru ca multi au catalogat panoul drept un act de cruzime la adresa celor cu calvitie.

Desigur, barbatii nu se simt foarte confortabil in preajma ei, reclama generandu-le un sentiment de jena si frustrare, care in cele din urma ii poate face sa respinga serviciile companiei.  
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016