Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Designul magazinelor Apple e marca inregistrata

Tags: design magazin apple, marca inregistrata, ipad, microsoft, trasaturi marca

Apple se descurca de miune atunci cand vine vorba de protejarea marcilor proprii. Recent, compania a inregistrat si designul magazinelor proprii pentru ca acesta sa nu poata fi copiat de niciun alt brand.


Cererea a fost aprobata saptamana aceasta dupa ce au trecut aproape trei ani de la momentul in care Apple a emis cererea catre organizatia de patentare si inregistrare a marcilor din SUA.

Printre trasaturile caracteristice marcii se regasesc fatadele mari din sticla ale magazinelor, precum si scarile din sticla. Marca isi revendica, totodata, si spatiul in care au loc unele cursuri de formare profesionala.

Peretii, podelele, lumina si alte componente din interiorul magazinului nu tin de marca Apple, ci doar modul in care unele dintre aceste elemente sunt combinate intre ele.


Magazinele ofera diferite computere, softuri, telefoane mobile, electronice si accesorii, fara ca cererea emisa pentru integistrarea marcii sa includa si iPad-urile din cauza faptului ca a fost inaintata in mai 2010, la doar o luna dupa lansarea iPad-ului.


Apple nu este prima categorie care isi inscrie design-ul magazinelor in lista marcilor inregistrare. O aprobare similara a fost obtinuta de Microsoft in 2011.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016