Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fac ursii paste in cabana din creierul muntilor? Da, conform unei noi reclame

Tags: ursi, reclama, caini dresati, drepturile animalelor

Poate prea bine sa fie semnul ca unii creativi sunt extrem de plictisiti zilele astea. Echipa de la Element 79 din Chicago si-a riscat, la propriu, viata incercand sa dreseze ursi adevarati pentru a juca in ultima campanie pentru televiziune a unei marci de produse alimentare.
"Sa lucrezi cu ursi adevarati este ca si cum ai lucra cu caini dresati", spune Chris Laubach, vicepresedinte al departamentului de creatie al agentiei. "Sincer, tatal si mama urs -au comportat ca niste caini inspaimantatori. Dar puii au fost foarte dragalasi. Ne-a luat o luna sa-i dresam si totusi au mai ramas multe lucruri umane pe care ne-am fi dorit sa le poata face, cum ar fi gatitul si servitul pastelor. Pentru asta a trebuit sa folosim alte tehnici".
 
Pentru a se proteja impotriva oricaror acuzatii din partea activistilor pentru drepturile animalelor, agentia a colaborat cu acestia de la bun inceput. Niciun animal nu a fost ranit in timpul filmarilor, dar creativii au suferit un pic, pentru ca nu au putut tine nicio urma de mancare pe platou.
 
Cam asta e povestea ursilor deveniti vedete de reclame.

 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016