Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iti dai demisia de la Google? Nu inainte sa...

Tags: demisie, google, angajat, proiecte, celebritati

Chiar daca Google pare a fi locul ideal de munca, exista viata si dincolo de gigantul cautarilor. Daca insa vrei sa-ti scrii demisia azi, mai asteapta un pic si bifeaza urmatoarea lista sugerata de niste fosti angajati ai companiei, citati de Business Insider .
Nu te speria, este vorba de lucruri legale care presupun utilizarea la maximum a resurselor puse la dispozitie de companie.

Invata tot ce poti
Google vrea ca angajatii sai sa ajunga cei mai buni programatori de software, prin urmare, profita de instrumentele care ti se pun la dispozitie.
 
Participa la evenimente unde sunt invitati experti IT si celebritati
Ai putea sa te intalnesti cu Lady Gaga sau cu presedintele Obama. Google are adeseori invitate celebritati din toate palierele la evenimentele sale, asa ca fii si tu prezent.
 
Bucura-te de resursele Google
Poti testa mii de computere, zeci de programe, nenumarate alte resurse de ultima ora. Fii pe val.

Mananca mult
Compania le ofera mancarea gratuit angajatilor. Cu toate ca ii poti ruga pe prietenii tai sa te invite la masa chiar si dupa ce pleci, nu vei avea parte de aceeasi flexibilitate ca atunci cand esti angajat. Asa ca profita acum.

Informeaza-te in legatura cu dezvoltarea si functionarea Google
La Google, ai acces la informatii importante privind cele mai noi design-uri, dar si la explicatii detaliate. Toate astea iti vor fi, cu siguranta, utile pe viitor. Consulta asadar arhivele care iti stau la dispozitie.
 
Incearca sa faci ceva inedit
Incearca sa te implici in proiecte care te intereseaza si la care nu ai apucat sa lucrezi pana acum, chiar daca nu esti obisnuit cu munca respectiva. Google schimba deseori echipele, pentru ca angajatii sa nu se plictiseasca si pentru a stimula creativitatea si munca in echipa.
 
Descopera cum functioneaza cele mai ridicole proiecte ale companiei
Daca ai ocazia, participa la o excursie pana la cladirea ScanOps, locul unde Google stocheaza cartile in format digital, pagina cu pagina. Google Books este considerat unul dintre cele mai ciudate proiecte ale companiei iar tu poti vedea cum functioneaza.

Afla ce proiecte de viitor are compania
Afla ce produse va lansa Google. Comunicarea din interiorul companiei este destul de deschisa si exista foarte multe informatii puse la dispozitia angajatilor. Sergey Brin este supranumit "Batman" la birou, tocmai datorita unor proiecte pe care le conduce.
 
Viziteaza birourile internationale si incearca sa lucrezi prin rotatie in mai multe tari
Google le ofera angajatilor sai posibilitatea de a lucra, prin rotatiile, in birourile din intreaga lume. Poti ajunge sa vizitezi Australia si sa faci si bani, in acelasi timp.

Foloseste toaletele japoneze Toto
Aceste toalete sunt cotate ca fiind printre cele mai frumoase, luxoase si usor de folosit din lume. O adevarata experienta.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016