Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Falsul iPhone 5 rupe piata in China

Tags: iphone 5, china, apple, magazin apple, produse apple, ipad

Apple nu a facut inca anuntul oficial privind lansarea lui iPhone 5, dar isteria a inceput deja in China unde se comercializeaza si se promoveaza un modelul HiPhone 5, scrie HuffingtonPost.com.
In poza de mai jos, in care este surprinsa o reclama postata in fata unui magazin autorizat Apple, din Dalian, China, apare scris in caractere chinezesti: "Acceptam comenzi in avans".
 
Desi Apple nici macar nu a anuntat existenta unui model iPhone 5, acest comerciant din Dalian este a doua companie care a acceptat preluarea unor comenzi in avans pentru urmatoarea generatie de telefoane Apple. Compania germana de telefonie Deutsche Telekom a anuntat si ea acelasi lucru, in ciuda faptului ca nu exista informatii precise privind data de lansare.
 
China este deja celebra pentru falsificarile de produse Apple, cum ar fi popularele iPad si iPhone. la inceputul acestui an, cel putin cinci "antreprenori" au falsificat magazine Apple cu totul, in amanunt.
 
Chinezescul HiPhone 5, un fals iPhone 5, a fost lansat inaintea originalului si se dovedeste un succes, lumea intrebandu-se daca nu cumva design-ul sau il anticipeaza pe cel al adevaratului model.
 



Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016